23/1/2018  Forum | Chat | in mail | Ημερολόγιο | Ε-cards 

in.gr > health > Γυναίκα

 
  Η Υγεία στην Οικογένεια 
Ανδρας
Γυναίκα
Ηλικιωμένοι
Παιδί
  Νοσήματα 
Παθήσεις που αφορούν στη γυναίκα 
 Αισθητική 

Η επιστήμη παίρνει θέση 

 Πρόληψη 

Αναπαραγωγική ηλικία
Εμμηνόπαυση

 Διάφορα 

Ευ ζην και ποιοτική
 διαβίωση
 

 Σεξ 
 Εγκυμοσύνη 
Αναζήτηση

Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για να αναζητήσετε πληροφορίες μέσα από τους καταλόγους του In health 
Ο εραστής


Οι άνδρες εραστές

Μόνιμο παράπονο των γυναικών είναι ότι οι σύντροφοί τους δεν αφιερώνουν αρκετό χρόνο στα προκαταρκτικά χάδια.

Πολλοί άνδρες κάθε άλλο παρά επιδέξιοι εραστές είναι. Οι έρευνες αποκαλύπτουν ότι μόνιμο παράπονο των γυναικών είναι ότι οι σύντροφοί τους δεν αφιερώνουν αρκετό χρόνο στα προκαταρκτικά χάδια. Οι περισσότερες σεξουαλικές σχέσεις έχουν θεμελιωθεί σε αμοιβαία εμπιστοσύνη και εκτίμηση και αναπτύχθηκαν, για ένα διάστημα, σε φιλικές βάσεις. Στο διάστημα αυτό κάθε παρτενέρ προσπαθεί να ευχαριστήσει τον άλλο. Ανακαλύπτουν ότι επικοινωνούν θαυμάσια, γιατί τα μηνύματα είναι σημαντικά και πρέπει να αποκωδικοποιηθούν. Αυτή η βαθμιαία εξέλιξη της αλληλοκατανόησης σημαίνει ότι τα ζευγάρια αυτά θα είναι λυτρωμένα από σεξουαλικές αναστολές, όταν θα κάνουν πρώτη φορά έρωτα. Με τον καιρό όμως, επειδή πολλοί άνδρες θεωρούν τη διείσδυση αυτοσκοπό, τα ερωτόλογα και τα προκαταρκτικά παιχνίδια πέφτουν σε αχρηστία, προς μεγάλη απογοήτευση των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Πώς να ικανοποιήσετε τις ανάγκες της

Οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν ότι τα χάδια στα στήθη, στις θηλές και στην κλειτορίδα είναι για τη γυναίκα απαραίτητα και ζωτικά για τη διέγερση και τη σεξουαλική της απόλαυση.

Οι άνδρες, στην πλειονότητά τους, δεν καταλαβαίνουν ότι κατά τα προκαταρκτικά παιχνίδια, τα χάδια στα στήθη, στις θηλές και στην κλειτορίδα, για τη γυναίκα δεν είναι μόνο ηδονικά, όπως άλλωστε και για τους ίδιους, αλλά απαραίτητα και ζωτικά για τη διέγερση και τη σεξουαλική της απόλαυση. Χωρίς αυτά δεν αφυπνίζεται ερωτικά και ο κόλπος της είναι στεγνός, ανέτοιμος για συνουσία. Το χειρότερο όμως είναι ότι μετά την ερωτική πράξη νιώθει ανικανοποίητη και μένει με τα μάτια ορθάνοιχτα, ενώ ο σύντροφός της αποκοιμιέται γυρνώντας την πλάτη. Κατά κάποιον τρόπο, υπάρχει από την άποψη αυτή μια δυσαρμονία ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες, γιατί εκείνοι διεγείρονται πολύ πιο εύκολα και φτάνουν γρήγορα σε οργασμό. Δεν είναι λοιπόν παράξενο που το σεξ καταντά τότε ανιαρό, γίνεται αραιά και αποτελεί πεδίο μάχης, όπου συγκρούονται οι κρυφές έχθρες των παρτενέρ. Το ζευγάρι χάνει το ρυθμό του και, αντί να επιθυμεί το σεξ, προσπαθεί να το αποφύγει.

Πώς να τελειοποιήσετε την τεχνική σας

Ορισμένα από τα σχόλια των γυναικών για τις επιδόσεις των συντρόφων τους μαρτυρούν τη δυσαρέσκειά τους. "θα 'θελα να με χαϊδεύει παντού, να με φιλάει σε όλο μου το σώμα, να κάνουμε στοματικό έρωτα" ή ακόμα "ο παρτενέρ μου θεωρεί περιττά τα φιλιά". Οι άνδρες θα έπρεπε να είναι αισθησιακοί όσο και σεξουαλικοί, αλλά πολλοί δεν έχουν συνηθίσει να αφιερώνουν χρόνο στα ηδονικά ερωτικά παιχνίδια. Για να το ξεπεράσετε, όταν χαϊδεύετε την αγαπημένη σας, αναλογιστείτε πόση ευχαρίστηση της χαρίζετε. Οι πιο πολλές γυναίκες βρίσκουν τα προκαταρκτικά χάδια πολύ απολαυστικά και θεωρούν τα χάδια και τα φιλιά σημάδια αληθινής αγάπης. Προσπαθήστε να εντοπίσετε τα πιο ευαίσθητα σημεία της παρτενέρ σας και να ανακαλύψετε το είδος της διέγερσης που προτιμά. Μη φοβηθείτε να της αφήνετε την πρωτοβουλία στο κρεβάτι. Φανερώστε της, με λόγια ή χειρονομίες, τι σας ευχαριστεί και οδηγήστε το χέρι της με το δικό σας. Οι περισσότερες γυναίκες ερεθίζονται, όταν το ταίρι τους ανταποκρίνεται στο άγγιγμά τους. Μη φιλοδοξείτε να "θριαμβεύετε" σε κάθε συνουσία. Αλλωστε, οι πιο πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν με συμπάθεια μια αποτυχία, αφού τους δίνει την ευκαιρία να δείξουν την αγάπη τους.

Προσπαθήστε να εντοπίσετε τα πιο ευαίσθητα σημεία της παρτενέρ σας και να ανακαλύψετε το είδος της διέγερσης που προτιμά.

 
 
 Μετρήστε την υγεία σας
 Υγιεινές προτάσεις
Η συμβουλή μας για σήμερα
 Πείτε μου γιατρέ μου
Οι ειδικοί απαντούν
 Ιατρικό αλφάβητο

Λεξικό ιατρικών όρων
για εύκολη ανάγνωση των ιατρικών θεμάτων
In Health Επικοινωνία :
Πείτε μας τη γνώμη σας