23/1/2018  Forum | Chat | in mail | Ημερολόγιο | Ε-cards 

in.gr > health > Γυναίκα

 
  Η Υγεία στην Οικογένεια 
Ανδρας
Γυναίκα
Ηλικιωμένοι
Παιδί
  Νοσήματα 
Παθήσεις που αφορούν στη γυναίκα 
 Αισθητική 

Η επιστήμη παίρνει θέση 

 Πρόληψη 

Αναπαραγωγική ηλικία
Εμμηνόπαυση

 Διάφορα 

Ευ ζην και ποιοτική
 διαβίωση
 

 Σεξ 
 Εγκυμοσύνη 
Αναζήτηση

Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για να αναζητήσετε πληροφορίες μέσα από τους καταλόγους του In health 
Ανταπόκριση - Ανδρας


Ανταπόκριση στα ερωτικά μηνύματα

Η αποδοχή μιας σεξουαλικής πρόσκλησης είναι ένα από τα πιο ριψοκίνδυνα βήματα.

Η ανταπόκριση στο ερωτικό κάλεσμα σημαίνει ρίσκο και μειωμένες αντιστάσεις. Η αποδοχή μιας σεξουαλικής πρόσκλησης είναι ένα από τα πιο ριψοκίνδυνα βήματα. Πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε: "Πόσο μπορώ να εμπιστεύομαι τις αισθήσεις μου, ακόμα και τα αφτιά μου;", "Επιασα, άραγε, σωστά το νόημα της κουβέντας; Πόσο πιστεύει όσα λέει;", "Γιατί να ενδιαφέρεται για μένα; Τι μου βρίσκει;", "Μπορεί να αστειευόταν. Μήπως γελοιοποιηθώ εάν πάρω την πρότασή του στα σοβαρά;". Ολα αυτά τα ερωτήματα γεννιούνται σχεδόν ταυτόχρονα, μόλις λάβουμε ένα ερωτικό μήνυμα. Οταν μια τέτοια πρόσκληση γίνει αποδεκτή, κάθε παρτενέρ βγάζει στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό του και προβάλλει όλα τα χαρίσματα που θα εντυπωσίαζαν τον άλλο. Ωστόσο, έπειτα από λίγο καιρό οι μάσκες πέφτουν και τότε μόνο, κάτω από τις πιέσεις και τις δυσκολίες της καθημερινότητας, δοκιμάζεται πραγματικά ο δεσμός.

Συμβουλές για τον άνδρα

Μην ελπίζετε πως κάθε γνωριμία καταλήγει οπωσδήποτε σε μεγάλο έρωτα ή απλά στο κρεβάτι.

Οι καλοί κοινωνικοί τρόποι δεν έχουν καμία σχέση με την ερωτική ενθάρρυνση, γι' αυτό και οι διάφορες προσκλήσεις συχνά παρεξηγούνται. Αν, για παράδειγμα, σας καλέσει μία κυρία για πρώτη φορά στο διαμέρισμά της και σας πει να βολευτείτε "σαν στο σπίτι σας", εσείς βγάζετε το σακάκι, λύνετε τη γραβάτα και ξαπλώνετε στον καναπέ; Μην ελπίζετε πως κάθε γνωριμία καταλήγει οπωσδήποτε σε μεγάλο έρωτα ή απλά στο κρεβάτι. Αν τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς ή περιμένετε από μια γυναίκα να σας δώσει περισσότερα από όσα θέλει, πιθανότατα θα την απομακρύνετε. Πάρα πολλές γυναίκες προτιμούν ένα διακριτικό φλερτ από μία κατά μέτωπο επίθεση. Δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να προχωρήσετε αμέσως σε οικειότητες. Στην αρχή να δείχνετε το θαυμασμό και το ενδιαφέρον σας, αποφεύγοντας όμως τα γλυκόλογα και τα χάδια.

Διέγερση

Οταν κάποιος μας γοητεύει ή μας ερεθίζει σεξουαλικά, επιστρατεύονται όλες οι αισθήσεις μας.

Τι μας διεγείρει

Η ΟΡΑΣΗ: Ο ρόλος της είναι πιο σημαντικός στους άνδρες παρά στις γυναίκες. Λένε ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και είναι πολύ συνηθισμένο το θέαμα δύο εραστών που κοιτάζονται βαθιά στα μάτια, σαν να μην υπάρχει τίποτα άλλο γύρω τους.
Η ΑΚΟΗ: Η συμβολή της είναι αναμφισβήτητη και η απαλή μουσική που ακούγεται την κατάλληλη στιγμή μπορεί να είναι εξαιρετικά διεγερτική. Ορισμένοι άνθρωποι έχουν πολύ όμορφη φωνή και ξέρουν να τη χρησιμοποιούν, για να γοητεύουν. Ενα τηλεφώνημα μπορεί να υποκαταστήσει την ερωτική πράξη ή να διεγείρει σαν το πιο ηδονικό προκαταρκτικό παιχνίδι.
Η ΑΦΗ: Ακόμα και τα φευγαλέα, τυχαία αγγίγματα μπορούν να είναι ερεθιστικά. Ολοι μας λαχταρούμε να μας χαϊδεύουν, επειδή το άγγιγμα μας καθησυχάζει και μας χαλαρώνει. Συμβαίνει δύο άνθρωποι να δένονται στενά μεταξύ τους, μόνο ύστερα από ένα χάδι και ένα σφιχταγκάλιασμα. Λίγο πολύ, όλοι μας θυμόμαστε κάποιο χορό ερωτικό, που το κορμί μας είχε γίνει ένα με του παρτενέρ μας.
Η ΓΕΥΣΗ: Ενα καλό γεύμα με καλό κρασί σβήνει τις αναστολές ενός ζευγαριού. Να απολαμβάνετε το δείπνο σας και τη μαγεία του απαλού φωτισμού, κουβεντιάζοντας την ώρα που τρώτε. Η ιεροτελεστία είναι πολύ συχνά ερεθιστική.
Η ΟΣΜΗ: Λίγοι γνωρίζουν την αφροδισιακή δύναμη που κρύβει ένα άρωμα. Οταν το άρωμα εξατμιστεί, μένει η οσμή του, που ανάμεικτη με εκείνες του κορμιού γίνεται ένα κοκτέιλ πανίσχυρου διεγερτικού.

Οταν κάποιος μας γοητεύει ή μας ερεθίζει σεξουαλικά, επιστρατεύονται όλες οι αισθήσεις μας.

 
 
 Μετρήστε την υγεία σας
 Υγιεινές προτάσεις
Η συμβουλή μας για σήμερα
 Πείτε μου γιατρέ μου
Οι ειδικοί απαντούν
 Ιατρικό αλφάβητο

Λεξικό ιατρικών όρων
για εύκολη ανάγνωση των ιατρικών θεμάτων
In Health Επικοινωνία :
Πείτε μας τη γνώμη σας