• Το βάφτισμα του άνδρα
 • Το βάφτισμα του άνδρα


  Το σεξουαλικό βάφτισμα

  Στην πραγματικότητα, το σεξ δεν είναι παρά η πεμπτουσία της ψυχικής επαφής.

  Αν και ορισμένοι πιστεύουν ότι οι σεξουαλικές συναντήσεις της μιας νύχτας είναι από τις πιο ευχάριστες ανθρώπινες εμπειρίες, οι πιο πολλοί από εμάς νιώθουμε ότι σεξουαλική έλξη και η αγάπη πρέπει να συμβαδίζουν. Στην πραγματικότητα, το σεξ δεν είναι παρά η πεμπτουσία της ψυχικής επαφής. Για να μπούμε όμως στην ψυχή του άλλου, πρέπει πρώτα να του δείξουμε τον αληθινό μας εαυτό, πράγμα πολύ δύσκολο για την πλειονότητα των ανθρώπων. Αισθανόμαστε ευάλωτοι και συνεχώς αντιμέτωποι με την απόρριψη, η οποία μπορεί να είναι πολύ οδυνηρή. Ωστόσο, δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσουμε μια ερωτική σχέση, χωρίς να γνωρίσουμε το σύντροφό μας και να έχουμε ρίξει τη δική μας μάσκα. Από την πρώτη κιόλας στιγμή πρέπει να λέμε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια και να "αυτοσυστηθούμε" με ειλικρίνεια. Η αλήθεια είναι, ίσως, το καλύτερο αφροδισιακό. Συναισθηματικά είμαστε όλοι τρωτοί και σε μια σχέση αγάπης και σεξ πρέπει να το ομολογούμε. Επιβάλλεται λοιπόν να κάνουμε το ταίρι μας να καταλάβει ότι ο πρωταρχικός λόγος για τον οποίο βρισκόμαστε κοντά του είναι η ανάγκη μας για αγάπη και η αναζήτηση συντρόφου. Ο μύθος που θέλει τις γυναίκες ρομαντικές και τους άνδρες ερωτύλους, διαστρεβλώνει τη φυσική ισορροπία ανάμεσα στα δύο φύλα. Οσοι διακηρύττουν ότι η αγάπη και το σεξ είναι μονοπώλιο του ενός ή του άλλου φύλου, παραμορφώνουν την προσωπικότητα του άνδρα και της γυναίκας.

  Συμβουλές για άνδρες

  • Να φροντίζετε την εμφάνισή σας.
  • Μην πλαγιάζετε ποτέ άπλυτος και αξύριστος.
  • Ετοιμάστε μια ευχάριστη έκπληξη. Ολες σχεδόν οι γυναίκες ενθουσιάζονται με ένα μπουκέτο λουλούδια ή με ένα δείπνο με κεριά.
  • Να είστε γενναιόδωρος σε κομπλιμέντα για την εμφάνισή της. Να της κρατάτε το χέρι και να μη χάνετε ευκαιρία να της χαμογελάτε, κοιτώντας τη στα μάτια.
  • Μην την παραμελείτε για χάρη της τηλεόρασης.
  • Να είστε πρόθυμος να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες της στο κρεβάτι και να της χαρίσετε την απόλαυση παρατεταμένων προκαταρκτικών ερωτικών παιχνιδιών.
  • Προσπαθήστε να μην αποκοιμιέστε μετά τον οργασμό. Να την κρατάτε αγκαλιά και να της μιλάτε.

   Να είστε γενναιόδωρος τόσο στο συναισθηματικό όσο και στο σεξουαλικό τομέα.
  Ενότητα: Οδηγός σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης
  Πρίν: Ανταπόκριση - Γυναίκα Μετά: Το σεξουαλικό ρεπερτόριο