18/2/2018 Forum | Chat | Ημερολόγιο | in mail | E-cards
Ειδήσεις
Αλλες Πηγές
Ελληνικό Διαδίκτυο
Αρθρο της Εβδομάδας
8 ΜΑΡΤΙΟΥ 10:30
Η Φωτεινή Τσαλίκογλου μιλά για τη δύναμη της απώλειας
Καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και συγγραφέας πολλών επιτυχημένων μυθιστορημάτων, η Φωτεινή Τσαλίκογλου μιλά στη δημοσιογράφο Μαίρη Μπιμπή, με αφορμή την διάλεξή της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 12:51
Διόρθωση προβλημάτων όρασης, χωρίς το άγγιγμα του ανθρώπινου χεριού
Όταν αποφασίζετε να υποβληθείτε σε μία διαθλαστική επέμβαση περιμένετε ότι θα έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Όσο πιο τελειοποιημένη είναι η μέθοδος και πιο σύγχρονη η τεχνολογία, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα.
Δείτε (βίντεο) τι μπορεί να κάνει το λέιζερ 8ης γενιάς, κάνοντας κλικ εδώ.

21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 13:15
Μεταμοσχεύσεις Οργάνων: Νεότερα δεδομένα και εμπειρίες
Στις μέρες μας ο αριθμός των πραγματοποιηθέντων μεταμοσχεύσεων όλων των οργάνων σε εξειδικευμένα κέντρα ξεπερνά το 1.000.000, καθιστώντας σε πολλές από τις περιπτώσεις την εγχείρηση της μεταμόσχευσης σχεδόν «ρουτίνα».
18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 10:56
Ο ρόλος του Ζεόλιθου στην πρόληψη της Οστεοπόρωσης
Το άρθρο που ακολουθεί έχει σκοπό να ενημερώσει για ένα φυσικό υλικό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην πρόληψη της οστεοπόρωσης, μιας σημαντικής ασθένειας των οστών. Ο Ζεόλιθος είναι ένα φυσικό ένυδρο αργιλοπυριτικό υλικό με προικισμένες ιδιότητες από πλευράς χημειοσύνθεσης στοιχείων όσο και ικανότητας ιοντοανταλλαγής, δηλαδή ικανότητας να δεσμεύει άλλα στοιχεία και ακόμη ολόκληρες ενώσεις.
15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 12:03
Αισιόδοξοι οι Έλληνες για την υγεία τους, αλλά...
To 79% των Ελλήνων θεωρούν την κατάσταση της υγείας τους σε γενικές γραμμές καλή ή εξαιρετική, ενώ καρδιαγγειακές και ογκολογικές παθήσεις ανησυχούν έναν στους δύο Έλληνες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Philips.
14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 10:00
Έρωτας με την πρώτη ματιά...
Υπολογίζεται ότι περί τα 2/3 των Αμερικάνων πιστεύουν στον έρωτα με την πρώτη ματιά, ενώ από αυτούς, πάνω από τους μισούς δηλώνουν ότι έχουν βιώσει αυτή την εμπειρία. Τι είναι όμως αυτό που κάνει το θεό Έρωτα να σημαδέψει με το βέλος του με την πρώτη ματιά; Τι αντικρίζουν τα μάτια του ερωτευμένου όταν πρωτοβλέπουν το «αντικείμενο του πόθου» τους για πρώτη φορά;
12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 15:41
Συμβουλές για να μη στριφογυρνάτε στο κρεβάτι...
Δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε; Μη μετράτε πρόβατα, δεν βοηθά ιδιαίτερα, τονίζουν οι επιστήμονες, αλλά αναζητήστε μεθόδους χαλάρωσης και ηρεμία. Εμείς παραθέτουμε μερικές απλές συμβουλές, για να έχετε έναν καλύτερο ύπνο και να νιώθετε το πρωί ξεκούραστοι και σε εγρήγορση.
12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 10:58
Διάρροια: όταν το έντερο παραπονιέται
Η διάρροια είναι μία συνήθης διαταραχή που χαρακτηρίζεται από τη συνεχή αποβολή κοπράνων από το έντερο σε ρευστή κατάσταση. Έχει διάφορα αίτια, περιλαμβανομένων και ορισμένων φαγητών, μολυσμένης τροφής ή νερού, κάποιων φαρμάκων, καθώς και της συναισθηματικής αναστάτωσης. Είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί αρκετές φορές να φέρει κάποιον σε δύσκολη θέση.
11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 10:35
Εφηβική Εγκυμοσύνη: Το βίαιο τέλος της παιδικότητας
Η εφηβική εγκυμοσύνη, αποτελεί παγκοσμίως ένα ιατρικό και κοινωνικό ζήτημα, που συνδέεται με πολλές σωματικές, ψυχολογικές, και κοινωνικές επιπτώσεις και μπορεί να καταλήξει σε γέννηση, αποβολή ή άμβλωση.
9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 14:10
Σεξουαλική Υγεία: Έχετε ένα πρόβλημα, δύο ή μήπως τρία;
Με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Ημέρα για τη Σεξουαλική Υγεία στις 14 Φεβρουαρίου, το Κέντρο Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας (ΚΕ.Σ.Α.Υ.) της χώρας, που φιλοξενείται και στηρίζεται από το Α.Π.Θ., παρουσιάζει την έρευνα της Μονάδας Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων του πανεπιστημίου.
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής προτείνει
Ιατρικό αλφάβητο
Λεξικό ιατρικών όρων για εύκολη ανάγνωση των ιατρικών θεμάτων

In Health Επικοινωνία: Πείτε μας τη γνώμη σας
©2018 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.